Voelje thuis bij Yex


Yex zoekt een exootaholic
(die officieel accountmanager is)


Lekker, een Conference peertje uit de Betuwe. Of een Nicola aardappel van de Zeeuwse klei. Maar geef jou maar een nashipeer uit Jinzhou in China. (Bij Peking rechtsaf.) Of een zoete aardappel fresh from North Carolina. Want voor jou gaat er niets boven exotisch fruit en exotische groenten. Voor ons trouwens ook niet. Wij zijn Yex. Een gezond bedrijf met een gezonde missie: consumenten inspireren met groenten en fruit die misschien minder bekend zijn maar niet minder lekker. Voor ons merk Discovered struinen we de halve aardbol af, op plekken waar zelfs Google Maps nog nooit geweest is.

Zin en passie om als senior accountmanager de wereld in te gaan met nashiperen, zoete aardappels en nog veel meer?


Wat ga je doen? (De korte versie.)

Zorgen voor nog meer tevreden klanten. Iets waar we nu al hard aan werken met ons team van accountmanagers.


Wat ga je doen? (De lange versie.)

Als senior accountmanager voor Discovered zijn exoten een gezonde verslaving voor je. Jij bent in staat om je klanten nóg enthousiaster te maken dan ze al zijn voor ons merk. Hoor je van onze productmanagers iets over een nieuw product? Jij stapt met een doos in de auto voor een verkoopgesprek. Zie je kansen om het schap rendement te vergroten? Jij zit samen met category managers en inkopers aan tafel om dit beet te pakken. Heb je ideeën om de presentatie in de winkel te verbeteren? Jij stuurt je klant een appje met een voorbeeld. En zie je kansen bij een nieuwe klant? Jij scoort een afspraak en komt nog met een eerste order terug ook.


Niks ontgaat je. Je weet of leveringen naar tevredenheid verlopen en je checkt of je klanten die ook netjes op tijd betalen. Ondertussen doe je ook nog alles wat een betrouwbare senior accountmanager kenmerkt: je klant informeren over de beschikbaarheid van producten, de verkrijgbare kwaliteiten en de prijzen. Die klanten zijn gerenommeerde retailers in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland.


Dit vind je écht belangrijk in je nieuwe functie.

Verantwoordelijkheid. Run jij je winkel maar op de manier waarop jij denkt dat Discovered er beter van wordt. Bij ons ben je ongeveer eigen baas. Eén die weet dat vijf uur niet altijd sluitingstijd is van die winkel.

Creativiteit. Je moet wel met een goed verhaal komen om een mangosteen (ja, die bestáát) of andere exoot aan de man te brengen.

Doorgroeimogelijkheden. Je hebt al een paar jaar ervaring in een functie als deze en je ziet het niet als je eindstation. Houden we van bij Yex, ambitie.

Waardering. Als jij laat zien wat je waard bent, dan ga je niet teleurgesteld naar huis.


En dit is the next step.

Suzanna Strampraat is onze recruiter. Die heeft een nóg beter verhaal te vertellen dan hier al staat, als je meer wilt weten (0174 530 806). Meteen je cv e-mailen met een korte motivatie kan ook: suzanna.strampraat@bestfreshgroup.com.
Wij hebben besloten de werving voor deze vacature zelf uit te voeren. Acquisitie wordt dan ook niet op prijs gesteld.