DiscoveredOntdekons merk Discovered
Ons merk

Discovered is een innovatief consumentenmerk voor exotische groenten en fruit. Discovered staat voor een kwalitatief hoogwaardig assortiment dat nauwkeurig geselecteerd is door onze experts en afkomstig is uit alle hoeken van de wereld. Wij zien het als een uitdaging om over de hele wereld producten te zoeken en te ontdekken waarmee we de consument kunnen verrassen. Wij zoeken hierbij naar leveranciers die aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoen en evenals wij een passie hebben voor hun product. Uiteraard heeft het realiseren van een toekomstbestendige keten voor onze partners prioriteit in alle activiteiten.

We zien het als onze taak om de consument de unieke smaak en vele toepassingsmogelijkheden van exotische groenten en fruit te laten ervaren. Ook laten wij zien waar de producten vandaan komen zodat die zich even in een andere wereld waant.

Door middel van eigen marktonderzoek en eigen pilotwinkel in de Markthal in Rotterdam hebben wij een goed beeld van de consument dat wij graag inzetten om onze klanten te ondersteunen bij hun activiteiten. Mocht u enthousiast geworden zijn over onze passie en aanpak neem dan contact met ons op om te horen hoe we u kunnen helpen uw exotenschap en rendement hierop verder te verbeteren. Onze service houdt dus niet op bij de levering maar we helpen u ook met de verkoop.Wilt u ook Discovered in uw assortiment?

Wilt u Discovered ook in uw assortiment of heeft u interesse in een gesprek? Neem dan contact op met Yex!